Bezoekers in Mind Mystery genieten van optisch bedrog

28 juni 2020

Voor alle liefhebbers van optische illusies en het visuele spel met onze waarneming en met andere zintuigen is er goed nieuws uit Horst in Limburg. Mind Mystery met het huis op z’n kop is weer open voor bezoekers van Nederlands grootste attractie op het gebied van visuele en optische illusies en andere merkwaardige 3D-beelden.

Bezoekers in Mind Mystery genieten van optisch bedrog

Mind Mystery in Horst bij Venlo

Er moeten nog wel een aantal richtlijnen van de overheid in acht worden genomen en wordt een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten in de schatkamers van het telkens groeiende complex Mind Mystery. Via de informatie op de website zijn alle details voor een optimaal bezoek verkrijgbaar.

Bezoekers in Mind Mystery genieten van optisch bedrog - 2
Laat u zich ook fotograferen in Mind Mystery en geniet van het uitzicht tijdens een vlucht met een wel erg grote roofvogel. Houdt u zich goed vast!

Het Mind Mystery van Jac en Petra Siebers wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe attracties en nieuwe bouwwerken om de aantrekkelijkheid en diversiteit van alle opstellingen en objecten te verhogen. “Eén ding is zeker .. niets is meer zeker!”. Kom naar de mysterieuze wereld van Siebrandt en beleef de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw optische en visuele waarnemingen door onder meer een bezoek aan het huis op de kop!, de Ames kamer, de draaiende vortex, het spiegel-doolhof en andere visuele belevenissen.

Mind Mystery, Tienrayseweg 10c, 5961 NL Horst, www.mindmystery.nl.