Bijzondere veiling objecten uit wetenschap en techniek

6 maart 2024

Voor de privéverzamelaars, professionele verzamelaars en beheerders van collecties en voor museumdirecteuren en bedenkers van exposities met objecten, apparaten en toebehoren in de thema’s techniek, wetenschap en historie staan de schatkamers in het pand van Veilingshuis Auction Team Breker nu al open voor alle verzamelaars en liefhebbers om tot aankoop te komen.

Bijzondere veiling objecten uit wetenschap en techniek

Auction Team Breker in Keulen

Op zaterdag 23 maart 2024 gaat om precies 10 uur de veiling beginnen van 563 in de catalogus aangegeven veilingitems. De omvangrijke veilingcatalogus is nu al op bestelling leverbaar voor slechts € 28. Alle veilingstukken en -clusters zijn door deskundigen beoordeeld. Bijzonderheden zijn bij de beschrijvingen aangegeven en de item zijn voorzien van de startprijs op de veiling. Tot een bepaald tijdstip is het mogelijk om ook via de website te bieden op uw gewenste veilingstukken.

Wegens succes zijn ook complete auto’s te koop. Daarnaast is het aanbod verdeeld over 12 andere catagoriën als nautica, fotografica, microscopen en optische instrumenten, radio-, televisietechniek en platenspelers, landmeetkundige apparaten en speelgoed. Het titelbeeld van de catalogus geeft een indruk van de variëteit in het briljante aanbod “voor elk wat wils”. Ook zijn meerdere schatten uit de beginperiode van de telefonie en telegrafie opgenomen in het veilingprogramma van 23 maart a.s.

Op het gebied van de fotocamera’s is er altijd een groot aanbod, waaronder topstukken en een rijk aanbod aan 3D-fotocamera’s. Aandacht is er ook voor de beginperiode van het bewegende beeld en de laterna magica-apparatuur met de bekende plaatjes. Boekenverzamelaars kunnen al snel de collectie aanvullen. Diverse jukeboxen worden geveild. Het wordt weer gezellig op de veiling “Wetenschap & techniek”.

Auction Team Breker, Otto-Hahn-Strasse 10, D-50997 Keulen, www.breker.com.


Gerelateerde artikelen