Een vademecum met oogafwijkingen

23 juli 2017

Het doel van de inhoud van het studieboek “Systemic Diseases and the Eye” is tweeledig. Ten eerste geeft de auteur de oogheelkundige specialisten een overzicht van veel voorkomende oogaandoeningen. Ten tweede beoogt de inhoud van dit boek gedetailleerde informatie te geven aan de internist over de aanpak van probleemgevallen.

Een vademecum  met oogafwijkingen

Systemic Diseases and the Eye

De presentatie van de in veel gevallen gecompliceerde oogaandoeningen is gebruiksvriendelijk opgezet en is ruim voorzien van kleurenfoto’s. Korte beschrijvingen van de aandoeningen worden gevolgd door compacte diagnoses en relaties met andere oogaandoeningen of lichamelijke problemen.

Het boek is samengesteld door een expert in de oogheelkunde, bevat meer dan 500 foto’s uit de praktijk en is bij uitstek geschikt voor gebruik door studenten in de oogheelkunde en door optometristen. Tevens beschikken oogheelkundigen en internisten over een uniek naslagwerk ter ondersteuning van de bevindingen in de dagelijkse praktijk. Een uitgebreid register met trefwoorden maakt het studie- en referentieboek compleet.

ISBN 0 7234 3216 3, “Systemic Diseases and the Eye”, Jack J. Kanski, Harcourt Health Sciences, 2001, 249 pagina’s


Gerelateerde artikelen