Effectief oogonderzoek door innovatieve meetapparaten

7 juli 2022

Aan de jaarlijks verschijnende informatieve serie voorlichtings- en keuzegidsen voor brildragers en gebruikers van lenzen om beter te zien, werd een 8e editie toegevoegd. De tweetalige (D/E) gids “Moderne oogheelkunde” geeft in woord en met veel foto’s en illustraties een zeer interessant overzicht van eersteklas oogartsen en hun oogklinieken, -centra en -praktijken in Duitsland.

Effectief oogonderzoek door innovatieve meetapparaten

Moderne Augenheilkunde

Voor de 8e editie werden 13 oogklinieken, ooginstituten en oogbehandelcentra voor deze unieke presentatie ge-selecteerd. Patiënten en lezers leren oogartsen persoonlijk kennen en krijgen een beeld door de vele foto’s van hun inrichtingen van ontvangstruimten en behandelruimten. Bij de beschrijvingen van feiten en wetenswaardigheden staan tevens alle adresgegevens van de klinieken en centra.

Met al die gegevens is het mogelijk voor patiënten zich een beeld te vormen van de omvang en ligging van de zelf uitgekozen of door de huisarts aangewezen praktijk. De uitgebreide informatieve sectie in de gids beschrijft alle thans in gebruik zijnde onderzoeks- en behandelmethoden met de modernste en innovatieve technieken en processen. Het geheel wordt compleet gemaakt met bijbehorende foto’s van personen en inrichtingen en door de illustraties.

Dit informatieve jaarboek is een onmisbare gids voor iedereen die uitgebreide kennis wil opdoen op het gebied van de kwaliteitszorg in de moderne oogheelkunde. Het algemene gedeelte opent met informatie over de behandeling van grijze staar en het operatief corrigeren van presbyopie. Voorts maakt de lezer kennis met correcties van de gezichtsscherpte en operaties aan het hoornvlies en het netvlies.

ISBN 978-3-9823263-3-7, “Moderne Augenheilkunde”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2022, 8e editie, 140 pagina’s.


Gerelateerde artikelen