Fenomenale scheurkalender geeft elke dag extra vreugde

8 augustus 2016

Voor vele liefhebbers van visuele illusies en optische fenomenen is recent voor het jaar 2017 de veel gevraagde editie van de bekende scheurkalender van Paul Baars verschenen. De Paul Baars Design scheurkalender, met tweetalig calendarium, is samengesteld uit een grote collectie van de meest fantastische illusies en optische fenomenen. Paul Baars en Robert Stevens hebben ook nu weer een aantrekkelijk en verrassend geheel aan speelse, magische, kleurrijke en betoverende afbeeldingen in een dagelijks af te scheuren kalender ontworpen.

Fenomenale scheurkalender geeft elke dag extra vreugde

Illusions & Optical Phenomena 2017

Met een korte onderbreking is de gevraagde scheurkalender al vanaf het jaar 2005 beschikbaar. De opgave om telkens voor verzamelaars van optische illusies en voor andere liefhebbers van het spel tussen zien, waarnemen, illusie en werkelijkheid een gevarieerde verzameling aan plaatjes te presenteren is ook dit keer weer gelukt. Alle plaatjes zijn stuk voor stuk geschikt voor gebruik in een educatieve omgeving en in de vrienden- en familiekring. De scheurkalender 2017 is nu al te koop in de shop van Optische Fenomenen.

Fenomenale scheurkalender geeft elke dag extra vreugde - 2 Fenomenale scheurkalender geeft elke dag extra vreugde - 3
De Groenteman van Arcimboldo is ontworpen en geschilderd door de Belgische kunstenaar Jos de Mey. Dit schilderij kan ondersteboven gehangen worden.

ISBN/EAN 8-716951-26557-4, “Illusions & Optical Phenomena 2017”, Paul Baars, Bekking & Blitz Uitgevers, 2016, kalender, 365 pagina’s, € 14,99.


Gerelateerde artikelen