Filatelistische aandacht voor: Albert Einstein (16)

19 november 2023

De bijdragen in het leesboek gaan over de persoon Albert Einstein, een wereld vrij van atoomwapens, het vredesproces in het Midden Oosten, de toekomst voor onze wereld, de verantwoordelijkheid van de wetenschappers en het streven naar een permanente wereldvrede. In elk artikel geeft de betreffende auteur een leerzame en prikkelende kijk op het specifieke onderwerp en brengt telkens de relatie tot de denkbeelden van Einstein in beeld.

Filatelistische aandacht voor: Albert Einstein (16)

De postzegelverzamelaar ervaart ook veel unieke feiten.

In het eerste artikel geeft de bekende winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede, Mikhail Gorbachev, een beschouwing over gebeurtenissen in onze wereld. Door het lezen van dit fascinerende informatieve boek krijgt de bezitter of lener ervan een goed beeld over de wereldgeschiedenis tijdens en na het leven en werken van Nobelprijswinnaar Albert Einstein. De postzegelverzamelaar ervaart ook veel unieke feiten. “Einstein - Peace Now!”, R. Braun en D. Krieger, Wiley-VCH Verlag, 2005, 305 pagina’s, ISBN 3 527 40604 2. (Wordt vervolgd).

Filatelistische aandacht voor: Albert Einstein (16) - 2 Filatelistische aandacht voor: Albert Einstein (16) - 3 Filatelistische aandacht voor: Albert Einstein (16) - 4


Gerelateerde artikelen