Filatelistische aandacht voor: Anaglyf & Stereoscopie (10)

20 januari 2024

Met ruim 150 geometrische afbeeldingen in de anaglyfentechniek geeft het volledig in het Hongaars geschreven informatieve boek de lezers een beeld van de mogelijkheden in het gebruik van deze bijzondere 3D-afbeeldingstechniek. Om van het 3D-effect volledig te kunnen profiteren heeft de auteur gezorgd voor een eenvoudige instructie. Met gebruikmaking van een vertaalprogramma wordt een indruk gegeven over de verschillende onderwerpen, die in 3D kunnen worden beoordeeld.

Filatelistische aandacht voor: Anaglyf & Stereoscopie (10)

Een leerzaam boek voor liefhebbers van 3D.

Het boek is verdeeld in drie hoofdgedeelten met de benamingen: geometrische en wiskundige figuren en constructies, 3D-dimensionale perspectivische ontwerpen en scheikundige voorstellingen en kristalstructuren. Een leerzaam boek voor liefhebbers van 3D. Een handige instructie voor volledig kijkgenot en voorbeelden van anaglyftekeningen zijn beschikbaar. (Wordt vervolgd).

Filatelistische aandacht voor: Anaglyf & Stereoscopie (10) - 2 Filatelistische aandacht voor: Anaglyf & Stereoscopie (10) - 3 Filatelistische aandacht voor: Anaglyf & Stereoscopie (10) - 4

Térgeometria a műszaki gyakorlatban, Pál Imre, Uitgeverij Tankönyvkiadó, 1973, 176 pagina’s + 2 anaglyfbrillen.