Lenticulaire beelden maken tijdschriften aantrekkelijk

30 september 2016

Een 3D plaatje op de voorzijde of op één van de binnenpagina’s van een tijdschrift maakt het geheel extra aantrekkelijk voor de koper en verzamelaar. Het verzamelen van 3D titelpagina’s is een fascinerende hobby, vraagt om contacten in de branche en vergt veel zoek- en improvisatietalent. Soms zijn de tijdschriften zo te zien in de schappen. Maar het is een zeldzaamheid dat ze voor het oprapen liggen. Speuren en geluk hebben zijn twee voorkomende factoren, die kunnen zorgen voor de groei van de verzameling aan tijdschriften met 3D titelpagina’s.

Lenticulaire beelden maken tijdschriften aantrekkelijk

FHM van juni 2010

Door toeval werd recent het mannenmagazine FHM van juni 2010 aan de collectie toegevoegd. De Duitse uitgave van deze internationale formule viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Voor de uitgever een aanleiding om de speciale bijlage “100 Sexiest Women in de World 2010” te voorzien van een 3D titelpagina. De voorzijde van het blad FHM juni 2010 bevat geen verwijzing naar het 3D plaatje op de bijlage, maar het is ons toch gelukt om een aantal exemplaren te bemachtigen.

Lenticulaire beelden maken tijdschriften aantrekkelijk - 2

Het lenticulaire 3D beeld is gerealiseerd door Vogt Foliendruck GmbH. Informatie over dit en andere succesvolle producten is verkrijgbaar via www.vogt-druck.de.


Gerelateerde artikelen