Moderne apparaten zorgen voor medische hoogstandjes (2)

9 september 2022

Op het gebied van de tandheelkunde zijn gebruikelijke ingrepen bij iedereen bekend, die de zorg voor het behoud van goede tanden en kiezen toevertrouwt aan de tandarts. Er is rondom ons gebit inmiddels een markt ontstaan waarin klinieken en praktijken speciale behandelingen en ingrepen aanbieden.

Moderne apparaten zorgen voor medische hoogstandjes (2)

Aesthetic Dentistry

Een goede voorbereiding en oriëntatie op de uit te voeren correcties is zeker aan te bevelen. In de gids Aesthetic Medicine vindt de lezer na een informatieve inleiding een gedetailleerde theoretische en praktische benadering van de voorkomende ingrepen en correctie van het gebit. De nieuwste onderzoekstechnieken en diagnostische apparatuur zijn besproken.

Men zal zich verbazen welke methoden er zijn ontwikkeld. Zo is er een elektronisch toestel dat onze kauwbewegingen opneemt om een natuurgetrouwe reconstructie van het gebit te kunnen realiseren. Inmiddels zijn er 3D-röntgenscanners in gebruik en geeft de publicatie ook informatie over de mogelijkheden van een pijnvrije ingreep. In deze uitgave worden 18 geselecteerde klinieken en praktijken besproken. (Wordt vervolgd).

ISBN 978-3-9823263-0-6, “Aesthetic Dentistry”, Siegfried Marquardt, Neureuter Premium Publishers, 2022, 9e editie, 188 pagina’s.

De informaties in de patiëntengidsen zijn geschreven in het Duits en in het Engels. Kijk voor aanvullende informatie over de unieke brochures naar de gegevens op de website www.premiumpraxen.de.


Gerelateerde artikelen