Moderne apparaten zorgen voor medische hoogstandjes (1)

7 september 2022

Ook dit jaar verschenen weer de informatieve uitgaven met gegevens en bijzonderheden om plannen en wensen van personen voor het ondergaan van noodzakelijke of van gewenste schoonheidsoperaties te ondersteunen. De informatie bestaat uit het bespreken van verschillende behandelingen en de beschikbare methoden om er een succes van te maken. Bovendien zijn in de publicaties weer een reeks van geselecteerde toonaangevende en ervaren klinieken en praktijken voorgesteld.

Moderne apparaten zorgen voor medische hoogstandjes (1)

Aesthetic Medicine

Experts bespreken alle voorkomende operaties en correcties op de medische gebieden van esthetische ingrepen, tandheelkunde en in de moderne orthopedie. Lezers en gebruikers van de informaties en praktische wetenswaardigheden krijgen naast informatie over succesvol verlopen ingrepen ook informatie over risico’s van correcties en ingrepen.

Zij waarschuwen de lezers ook voor ontwikkelingen die personen kunnen schaden door onvoldoende onderzoek in de voorbereidende fase en door het kiezen van een behandelcentrum met onvoldoende ervaring. Door een toenemende invloed van de sociale media op het ideale schoonheidsbeeld ontstaat er vaak een onrealistisch beeld van dit ideaal.

In de inleiding van elke publicatie wordt er aandacht gevraagd voor dit ongewenste verschijnsel.
In de publicatie over moderne esthetische behandelingen zijn alle uit te voeren correcties op het lichaam uitgebreid beschreven en veelal in beeld gebracht. Ook zijn de inmiddels al standaard geworden correcties als neus-, ooglid-, oor-, borst- en buikwandcorrecties gedetailleerd in beeld gebracht.

Een speciaal hoofdstuk is voor de dermatologische behandelingsmethoden gereserveerd. Bij elke type behandeling worden in een kader het doel, de procedure, de nazorg en de risico’s aangegeven. Het gebruik van laserstraling is eveneens besproken. Daarna zijn er 15 praktijken en klinieken in beeld gebracht. (Wordt vervolgd).

ISBN 978-3-9823263-2-0, “Aesthetic Medicine”, Juliana Bodo, e.a., Neureuter Premium Publishers, 2022, 10e editie, 156 pagina’s.


Gerelateerde artikelen