Nieuwste aanwinsten voor de OF-Tijdschriften Collecties

11 maart 2018

Het fors uitgevoerde kunsttijdschrift Harvard Design Magazine van de Harvard University Graduate School of Design in Cambridge, MA, verschijnt 2x per jaar en voor uitgave 44 koos de redactie voor het thema Seventeen. Op de voorzijde prijkt een kunstzinnige voorstelling in de vorm van een opgeplakt lenticulaire afbeelding met een beeldbeweging in de vlakjes.

Nieuwste aanwinsten voor de OF-Tijdschriften Collecties

Harvard Design Magazine

Een uniek 3D-kunstwerkje om te verzamelen. Wij kochten deze uitgave in de museumwinkel van Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Het begrip zeventien is onder meer gekozen omdat bij het verschijnen van deze uitgave de 21e eeuw 17 jaar bestaat. Het millennium is een teenager geworden.

Nieuwste aanwinsten voor de OF-Tijdschriften Collecties - 2 Nieuwste aanwinsten voor de OF-Tijdschriften Collecties - 3
Harvard Design Magazine nr.44 en Futerzwei 3-2018.

De redactie kijkt terug en geeft beelden uit de kunst, cultuur en het dagelijks leven bij de start van deze eeuw en andere opmerkelijke gebeurtenissen in kunst, cultuur, economie en architectuur in de vele jaren daarvoor in de 20e eeuw.

Het tijdschrift voor de toekomst en politiek “Futurzwei” 3-2018 maakt nu deel uit van de thematische tijdschriftencollectie Illusies, vanwege de gebruikte achtergrond bij het alles zeggende portret van de voormalige bondskanselier Helmut Schmidt.


Gerelateerde artikelen