Optische Fenomenen staat met materialen op locaties

12 oktober 2019

Op basis van de doelstellingen van de Nederlandse Stichting voor Waarneming & Holografie neemt Optische Fenomenen jaarlijks deel aan evenementen, manifestaties, studiedagen, verenigingsdagen en aan jaarvergaderingen op bijbehorende informatie- en productenmarkten. De eerstvolgende activiteit is deelname aan de 39e Dutch Cube Day in Voorburg op zondag 13 oktober 2019. Op de Nederlandse party voor leden van NKC staan voornamelijk alle puzzels en Rubik’s kubus centraal.

Optische Fenomenen staat met materialen op locaties

Nederlandse Stichting voor Waarneming & Holografie pakt uit.

Op 2 november 2019 vindt de jaarvergadering en studiedag van de Nederlandse Vereniging voor Wiskundeleraren NVvW plaats in Veenendaal. Wij nemen deel aan de informatiemarkt en laten een schat aan educatieve publicaties in de vorm van experimenteerdozen en boeken met visuele en optische illusies en met 3D-beeldtechnieken zien en beleven.

Optische Fenomenen staat met materialen op locaties - 2 Optische Fenomenen staat met materialen op locaties - 3 Optische Fenomenen staat met materialen op locaties - 4

Accenten zijn er op boeken met kunst van M.C. Escher en Jos de Mey en ons kennismakingspakket. De traditionele Ars et Mathesisdag vindt dit jaar plaats op 16 november 2019 in de Hogeschool van Amsterdam op het adres Wibautstraat te Amsterdam. Een interessant lezingenprogramma wordt in pauzes afgewisseld met een presentatie van kunst en met een uitgebreide informatiemarkt.

Op alle markten toont OF ook een selectie van verkoopbare postzegels met optische illusies, holografie, lenticulaire 3D beelden en thema wiskunde op postzegels.