Speciale aanbieding voor de liefhebbers van M.C. Escher

15 oktober 2017

De nieuwsbrief Optische Fenomenen en het blog van Optische Fenomenen schrijft met regelmaat over publicaties waarin de fascinerende wereld van optische illusies en onmogelijke figuren centraal staat. In de meeste bijdragen over deze boeiende en magische wereld van gegoochel met onze visuele waarneming wordt aangegeven dat meerdere kunstenaars en ontwerpers van onmogelijke figuren en optische illusies zich hebben laten inspireren door het werk van de nationaal en internationaal bekende Nederlandse graficus Maurits C. Escher (1898-1972).

Speciale aanbieding voor de liefhebbers van M.C. Escher

Webshop Optische Fenomenen heeft speciale aanbieding

In de webshop van Optische Fenomenen worden diverse publicaties aangeboden waarin de mooiste illusies en interessantste verhalen en toelichtingen zijn weergegeven. Ook is er veel informatie over het leven en werk van Escher beschikbaar. Voor liefhebbers van optische en visuele illusies en andere visuele fenomenen heeft de uitgever van nieuwsbrief Optische Fenomenen éénmalig een pakket samengesteld met specifieke publicaties, die stuk voor stuk juwelen zijn voor kenners, ontwerpers, reclamemakers, kunstenaars en voor elke belangstellende voor het visuele fenomeen van bedrogen ogen.

Speciale aanbieding voor de liefhebbers van M.C. Escher - 2 Speciale aanbieding voor de liefhebbers van M.C. Escher - 3 Speciale aanbieding voor de liefhebbers van M.C. Escher - 4

In deze aanbieding zijn 6 boeken beschikbaar: M.C. Escher in het Max Ernst Museum, Illusion van Paul Baars, Paleis Soestdijk - Escher, The Amazing World of M.C. Escher, Jos de Mey - oeuvre catalogus, Escherfoto's in Jaarboek Ars et Mathesis. Kijk voor meer informatie ook in onze webshop.

Het unieke pakket wordt aangeboden voor een bedrag van € 140 inclusief verzending. Er zijn slechts enkele pakketten beschikbaar. Kijk voor alle details op de OF-website.


Gerelateerde artikelen