Verzamelaars van comics worden weer op 3D verrast

1 november 2014

De Amerikaanse uitgever DC Comics, de uitgever van stripboeken en stripfiguren, verrast opnieuw de verzamelaars van 3D afbeeldingen op de titelzijde van comics. Recent verschenen de eerste exemplaren in de nieuwe serie “The New 52 Futures End” met telkens een verrassende titelpagina in een 3D-lenticulair uitvoering en een bewegende afbeelding. Ook de achterzijde van de comics is uitgevoerd in een 3D-lenticulaire afbeelding. Helden uit de comicwereld van DC Comics staan op de titelzijde.

Verzamelaars van comics worden weer op 3D verrast

The New 52 Futures End met 3D covers

De perfecte technische uitvoering van de lenticulaire druktechniek zorgt voor geweldige 3D bewegende beelden. Van onze leverancier ontvingen wij de eerste twintig nummers van een serie bestaande uit tientallen comics met een 3D-cover in de lenticulaire beeldtechniek. Door de comic telkens van links naar rechts te kiepen is de sterke beeldbeweging zichtbaar. Een gerichte lichtbundel op de titelpagina laten schijnen werkt positief op de beleving van het driedimensionale beeld. Verzamelaars van striptekeningen in driedimensionale lenticulaire uitvoering worden door DC Comics weer op bijzondere wijze verrast.

Verzamelaars van comics worden weer op 3D verrast - 2 Verzamelaars van comics worden weer op 3D verrast - 3 Verzamelaars van comics worden weer op 3D verrast - 4


Gerelateerde artikelen