Bedrijfspublicatie met een driedimensionaal titelbeeld

24 november 2014

De bedrijfspublicatie “format und druck” verschijnt tweemaal per jaar en informeert de klanten en relaties van de ondernemingen Vogt Foliendruck en Thamm. Vogt is actief op het gebied van drukwerk, reclamemateriaal en 3D producties. Thamm is voornamelijk actief op het gebied van de standbouw, winkelinrichtingen, ontwerp en productie van decoratiemateriaal en sinds kort ook actief op de markt van het hergebruik van kunststoffen.

Bedrijfspublicatie met een driedimensionaal titelbeeld

format & druck

Format und druck brengt het nieuws en trends uit de markten rondom druk en communicatie. Op de nieuwe uitgave van december 2011 prijkt een geweldige 3D afbeelding in de lenticulairtechniek. Een driedimensionale beeldtechniek voor het realiseren van 3D afbeeldingen zonder het gebruik van een 3D-bril. Door het toepassen van speciale software en een innovatieve lenstechniek is het mogelijk om meerdere afbeeldingen in het oppervlakte van de 3D plaat te realiseren. De onderdelen voor het bakken van een chocoladetaart zijn afwisselend in beeld met de gehele taart door het kantelen van het tijdschrift.

Deze 3D-techniek hebben ontwerpers, tijdschriftenmakers en reclamemakers nieuwe mogelijkheden voor boeiende en fascinerende bewegende beelden op een compact vlak oppervlak. Het tijdschrift bevat artikelen over beeldcultuur en bedrijfscultuur. Over strategie van een succesvol product voor de bouw van een universeel en flexibel presentatie frame voor exposities en standbouw. Het tijdschrift biedt eveneens korte artikelen over het gebruik van buitenposters in 3D lenticulairtechniek en over de invloed van een adviseur op de ondernemingscultuur.


Gerelateerde artikelen