VerzamelaarsJaarbeurs als platform voor verzamelaars

21 februari 2015

Op 22 en 23 november 2014 vond de 2e VerzamelaarsJaarbeurs van 2014 plaats. Het Europa’s grootste vintage evenement mag zich elk jaar verheugen op een grote aantrekkingskracht bij nationale en internationale topverzamelaars en vele kleine verzamelaars. Voor elk wat wils geldt al vele jaren op de uitstekend georganiseerde snuffel-, verkoop- en aankoopbeurs in overzichtelijke spaarsegmenten en opstellingen van kramen, exposities en de vele presentaties van verzamelaars, verenigingen en organisaties.

VerzamelaarsJaarbeurs als platform voor verzamelaars

Jaarbeurs Utrecht

De uitgebreide plattegronden van de VerzamelaarsJaarbeurs in combinatie met de Mega Platen & CD Beurs bevatten telkens aantrekkelijke artikelen uit de wereld van de verzamelaar. Verdeeld over tweeduizend stands zijn er talloze bijzondere en veelal herkenbare voorwerpen en objecten te zien en te koop voor aantrekkelijke en soms forse prijzen. Een bezoek aan de beurs levert vreugde en ideeën voor de eigen verzamelingen op.

VerzamelaarsJaarbeurs als platform voor verzamelaars - 2 VerzamelaarsJaarbeurs als platform voor verzamelaars - 3

Van postzegels, speelgoed, antieke voorwerpen, bankbiljetten tot boeken, comics en geluiddragers en nog heel veel meer. Tijdens de najaarseditie van de beurs was er speciale aandacht voor de volgend jaar te vieren 100e geboortedag van de Franse zangeres Edith Piaf. In de hallen 11 en 12 presenteerden handelaren en verzamelaars tijdens de 42e Mega Platen & CD Beurs de meest uitgebreide vinylcollecties, exposities, boekpresentaties en signeersessies, kortom het allergrootste muziekaanbod ter wereld. De volgende verzamelbeurs staat gepland voor 11 en 12 april 2015.


Gerelateerde artikelen