Vrije Academie biedt reeks aan kunstzinnige lezingen

3 augustus 2023

Op 4 oktober 2023 kunnen de liefhebbers van de surrealistische kunst van Salvador Dalí aanwezig zijn bij een lezing over de meester van het surrealisme. De lezing is georganiseerd door de Vrije Academie en vindt plaats in de omgeving van het grote kunstproject “Fabrique des Lumières” in Amsterdam. Het geheel wordt een totale Dalí ervaring.

Vrije Academie biedt reeks aan kunstzinnige lezingen

Vrije Academie

Zijn kunst komt tot leven bij museum “Fabrique des Lumières”. In dit moderne museum wordt het werk van de grootste artiesten uit de geschiedenis in een digitale ode van beeld en geluid gegoten. Voor en na deze lezing stap je deze keer in de wereld van Salvador Dalí en laat je meevoeren in een wereld van desolate landschappen, bizarre wezens en absurde voorstellingen.

Vrije Academie biedt reeks aan kunstzinnige lezingen - 2

De Vrije Academie biedt deze verdiepende lezing aan die een bezoek aan Fabrique des Lumières tevens versterkt. Salvador Dalí (1904-1989) is wereldberoemd geworden met zijn surrealistische kunst. Zijn surrealisme gaf de mogelijkheid om zijn dromen weer te geven in schilderijen, sculpturen en foto’s. Patricia Huisman geeft deze lezing.

Vrije Academie, Herengracht 368, 1016 CH Amsterdam, www.vrijeacademie.nl.


Gerelateerde artikelen