3dimensionale belevenissen uit de 3D-wereld van Queen (1)

28 januari 2022

Van het enkele jaren geleden verschenen en succesvolle fotoboek “Queen in 3-D” bracht de uitgever onlangs een nieuwe en uitgebreidere druk op de markt voor alle fans van Queen en de liefhebbers van 3D-stereoscopische foto’s met beelden van de bijzondere belevenissen van de rockband en de vier bandleden. Dankzij de persoonlijke benaderingen door mede-oprichter, songwriter en gitarist Brian May krijgt de lezer het verhaal van de band in woord en beeld van heel dichtbij en gedetailleerd te lezen en visueel te beleven door een schat aan stereoscopische foto’s.

3dimensionale belevenissen uit de 3D-wereld van Queen (1)

Queen in 3-D

Het mooi uitgevoerde fotoboek geeft een heel bijzonder inzicht in de geschiedenis en het dagelijks leven van een van de grootste en bekendste rockbands aller tijden: Queen. Op oprechte en gedetailleerde wijze beschrijft Brian May zijn herinneringen aan een heftig en bewogen rocksterrenleven vol ups en downs. Vergezeld van zijn exclusieve verzameling intieme snapshots in 3D is een authentiek en gelaagd beeld ontstaan met herinneringen uit het dagelijkse leven van Queen en in het bijzonder die van de leadzanger Freddie Mercury.

Met de in het boek meegeleverde 3D-bril zijn meer dan 300 3D-foto's te bekijken, die een onverholen beeld geven van de band voor en achter het podium. Of het nu in een ontspannen pose thuis, onderweg in de limousine of per privéjet, in de studio of bij concerten in 's werelds grootste arena's is, de camera van Brian May was er altijd. Het geheel is een fantastische tijdreis geworden door het bestaan van Queen, als toonaangevend muziek en zang spektakel. (Wordt vervolgd).

ISBN 978-3-8419-0806-3, “Queen in 3-D”, Brian May, Edel Books, 262 pagina’s, € 29,95.


Gerelateerde artikelen