Christiaan Huygens op een driedimensionaal plaatje

3 oktober 2016

In de nieuwste uitgave van “Mosaik”, een maandelijks striptijdschrift voor kinderen en liefhebbers van stripverhalen, beleven Abrax, Brabax en Califax in het woonhuis van Christiaan Huygens een avontuur. De broertjes bevinden zich in de werkkamer van de beroemde Nederlandse geleerde en maken kennis met optische instrumenten en zijn baanbrekende aantekeningen, die de wereld van de astronomie veranderden.

Christiaan Huygens op een driedimensionaal plaatje

Mosaiek 406 met lenticulaircover

Het stripboekje bevat een geïllustreerde beschrijving over het leven en werk van Huygens als wiskundige, astronoom, geleerde en instrumentmaker. Ook geeft de leergierige Brabax les in astronomie. Met deze avonturen in stripvorm brengt de uitgever het eerste nummer van een nieuwe serie spannende en educatieve stripverhalen van de leergierige kinderen. Het extra bijzondere aan dit tijdschrift is de voorzijde met het magische educatieve 3D plaatje met alle hoofdpersonen.

Christiaan Huygens op een driedimensionaal plaatje - 2 Christiaan Huygens op een driedimensionaal plaatje - 3 Christiaan Huygens op een driedimensionaal plaatje - 4


Gerelateerde artikelen