Een zomer lang genieten van klassieke en moderne kunst

14 juni 2019

Abonnees op de uitgaven van de publicatie VA Vrije Academie zijn weer snel en efficiënt voorzien van de meest recente informaties over activiteiten, die worden georganiseerd door of namens het landelijk onderwijsinstituut Vrije Academie te Amsterdam. Het instituut maakt het voor iedereen mogelijk om op een gedegen en plezierige manier met kunst & cultuur via evenementen, colleges, studiedagen, reizen en museumbezoeken kennis te maken.

Een zomer lang genieten van klassieke en moderne kunst

VA Vrije Academie

De voorzijde van de nieuwste uitgave bevat een beeld uit de expositie De Schatkamer! in de Hermitage Amsterdam met een schat aan meesterwerken uit Sint-Petersburg, de bakermat van de Hermitage. De VA organiseert een aantal lezingen. Uit het uitgebreide programma aan kunstreizen zijn er reizen naar Venetië, Napels, Rome, Madrid en Toledo en vele andere reizen.

Een zomer lang genieten van klassieke en moderne kunst - 2 Een zomer lang genieten van klassieke en moderne kunst - 3

Zeer interessant zijn lezingen, die samenvallen met een bezoek aan de bijbehorende expositie. Het programma bevat tevens colleges over psychologie in theorie en praktijk, muziekgeschiedenis, Chinese en Japanse kunst, art nouveau en art deco, van Bosch tot Bruegel, het oog en de camera, mode en kunst en biologie. De uitgave is een ware kunstschat voor alle actieve liefhebbers van kunst en musea. Voor informatie www.vrijeacademie.nl.


Gerelateerde artikelen