Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde (11)

30 maart 2023

Als een internationaal erkend specialist op het gebied van de oogheelkunde heeft Frank Joseph Goes als deskundig auteur een grandioos boekwerk geschreven over alle historische feiten en gebeurtenissen uit de ontwikkeling van de oogheelkunde en over het oog in het bijzonder. De keuze voor onderwerpen, indeling van de hoofdstukken, de opmaak en het gebruik van kleurrijke afbeeldingen maken van de publicatie een aantrekkelijke referentiebron voor zowel professionele vakgenoten als voor leken en andere geïnteresseerden in de boeiende geschiedenis van de oogheelkunde als uitdagend en zeer gewaardeerd vakgebied.

Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (11)

Het zien en visueel waarnemen

Iedere lezer of gebruiker van dit perfect verzorgde en informerende boek heeft wel iets met de zorg voor het goed kunnen zien. Door onze kennis over ogen en het proces van visuele waarneming kunnen we volledig vertrouwen op kennis en ervaring van oogheelkundigen. Het vooraf kennisnemen van allerlei aspecten over het oog, de meest gebruikte diagnostische methoden en meest voorkomende oogafwijkingen zorgt voor verrijking van eigen kennis. De inhoud van dit boek kan daar in ruime mate voor zorgen. (Wordt vervolgd).

Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (11) - 2 Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (11) - 3 Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (11) - 4


Gerelateerde artikelen