Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde (14)

3 april 2023

Periodieke controle van het oog en stabiliteit van de gezichtssterkte wordt sterk aanbevolen door oogartsen. Het fantastische met zorg samengestelde boek kan onder andere de basis vormen voor verdere studie en verdieping in het vak- of interessegebied van professionals en geïnteresseerden in de oogheelkunde. Het boek mag zeker niet meer ontbreken in bibliotheken en informatiecentra van scholen, opleidingen en universiteiten.

Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (14)

Het zien en visueel waarnemen

Voor de filatelisten met een thematische collectie Oogheelkunde of met interesse in het opbouwen van zo’n collectie postzegels met dit mooie thema eveneens een geweldige inspiratiebron om alle reeds uitgegeven postzegels en alle nog uit te brengen postzegels te verzamelen en om heel veel te weten komen over zien en waarnemen en het functioneren van het oog. De zorg voor de eigen ogen en die van anderen zal zeker toenemen.

Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (14) - 2 Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (14) - 3 Filatelistische aandacht voor: Het oog en oogheelkunde  (14) - 4

ISBN 978-93-5090-274-5, “The EYE in History”, Frank Joseph Goes, Jaypee Brothers Medical Publishers, 2013, 502 pagina’s. (Wordt vervolgd).


Gerelateerde artikelen