Filatelistische aandacht voor: Wilhelm Conrad Röntgen (5)

26 juli 2021

Postzegels vertellen verzamelaars over de geweldige voortgang van de komst en het gebruik van innovatieve methoden, systemen en apparaten in de medische diagnostiek en de geneeskunde.

Filatelistische aandacht voor: Wilhelm Conrad Röntgen (5)

Postzegels laten ook het kleurenspectrum zien.

Door de veelheid en diversiteit in beschikbare en gebruikte beeldvormende technieken en scanapparatuur in de geneeskunde, industrie, onderzoek, productie en fabricage, bewaking en beveiliging, kwaliteitscontrole, multimedia, amusement en in meerdere gebieden in onze samenleving, hebben verzamelaars een ruime keuze om de thematische postzegelverzameling zeer ruim of bescheiden op te zetten door wel of niet te selecteren in het ruime aanbod.

Filatelistische aandacht voor: Wilhelm Conrad Röntgen (5) - 2 Filatelistische aandacht voor: Wilhelm Conrad Röntgen (5) - 3 Filatelistische aandacht voor: Wilhelm Conrad Röntgen (5) - 4

Dankzij de ontdekking van röntgenstralen en de verdere ontwikkelingen in mogelijkheden van toepassingen van andere vormen van zichtbare en onzichtbare straling kan de verzamelaar een zeer kleurrijke en zeer waardevolle themacollectie opbouwen op het thema Elektromagnetische spectrum. DPostzegels laten het kleurenspectrum zien. De overzichten van de postzegels en postzegelblokken laten een mooie diversiteit en een inspirerende uitstraling ervan zien.


Gerelateerde artikelen