Fotografica- en Filmveiling brengt verrassende objecten

18 maart 2022

Voor de traditionele voorjaarsveiling op 26 maart 2022 bij Veilinghuis Breker in Keulen kan de veilingmeester rekenen op veel belangstelling vanuit verzamelaars, investeerders en vertegenwoordigers uit de museumwereld en andere instituten. Uit een enorm aanbod aan te veilen stukken heeft de veilingmeester en zijn team aan medewerkers weer kans gezien om de bijbehorende veilingcatalogus te vullen met ruim 580 veilingstukken. Vooraf is alles te zien in de nu al beschikbare catalogus (€ 28 per publicatie) en door vooraf ter plaatse een bezichtiging af te spreken.

Fotografica- en Filmveiling brengt verrassende objecten

Auction Team Breker in Keulen

Wij zijn erg onder de indruk van het zeer rijke en gevarieerde aanbod aan te veilen objecten in diverse afmetingen, vormen en uitvoeringen. Menige verzamelaar zal met genoegen zijn of haar collecties met nieuwe verworven objecten uitbreiden en daardoor nog aantrekkelijker maken. Heldere foto’s van de objecten, voldoende informatieve gegevens en een richtprijs geven nu al de catalogus een hoge waarde mee. Zoals de titelzijde al aangeeft zijn er meerdere verzamelthema’s verwerkt in het fascinerende aanbod.

Opvallend zijn de aangeboden hoeveelheden objecten in de rubrieken ‘radio- en televisietechniek’ en ‘verplaatsbare muziekinstrumenten’. Andere rubrieken zijn onder andere ‘meetapparaten’, ‘medische techniek’, ‘optische en wetenschappelijke instrumenten’, ‘mechanische muziekinstrumenten’, ‘grammofoons’, ‘hoogwaardig speelgoed’, ‘tekeningen en aquarellen’, ‘laboratoriuminstrumenten’ en ‘telefoonapparaten’. Natuurlijk is er een kleine schat aan optisch speelgoed, antieke en klassieke camera’s, toverlantaarns, stereoscopische apparaten en magische projectie-apparatuur. Voor de verzamelaars aanleiding om te bieden.

Auction Team Breker, Otto-Hahn-Strasse 10, D-50997 Keulen, www.Breker.com.