Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (1)

10 juli 2021

Steeds meer personen kiezen ervoor om zich voorafgaand aan specifieke medische ingrepen, correcties of grote operaties te laten voorlichten of zelf op zoek te gaan naar informatie over de medische handelingen en het verloop van herstel na deze ingrepen. Natuurlijk kiezen verschillende personen ervoor om kort of wat langer op het internet te kijken naar de gewenste informatie en wetenwaardigheden. Anderen prefereren voor het uitgebreid lezen van de informatie in de beschikbare patiëntenbrochures of kiezen zelfs voor het raadplegen van de informatie in vakboeken.

Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (1)

Modern Ophthalmology

Bij de Duitse uitgever Neureuter Premium Publishers verschijnen al enkele jaren elk jaar een serie patëntenbrochures, die perfect aansluiten op de behoeften van personen, die op het punt staan om medische ingrepen te laten uitvoeren, te beschikken over leesbare en begrijpbare voorlichting over de gekozen of de noodzakelijke medische verrichtingen. Wij bespreken ook al enkele jaren de meest actuele uitgaven van de brochures, die soms moeilijke termen op een heldere wijze in beeld brengen en gedetailleerd uitleggen.

Maar de makers van deze stevige brochures geven tevens uitgebreide medische informatie over het specifieke onderwerp van de ge-drukte uitgave. Aan bijna alle medische ingrepen gaan kleine en grote diagnostische activiteiten vooraf. Alle uitgaven in de serie patiëntenbrochures bevatten zeer gedetailleerde informaties voor zowel le-ken als voor professionele personen over diagnostische en operatiemethoden, over de meest innovatie apparaten, de inrich-tingen van praktijken en veelal worden de medewerkers van praktijken voorgesteld.

De brochures bevatten beschrijvingen in de Duitse en Engelse taal, foto’s van apparaten en praktijken, anatomische modellen en wetenswaardigheden over de praktijk. Interessant voor de lezers zijn de gedeelten in de brochures waarin voorkomende medische afwijkingen worden besproken .(Wordt vervolgd).

Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (1) - 2 Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (1) - 3 Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (1) - 4

ISBN 978-3-944583-28-0, “Modern Ophthalmology”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2021, 7e editie, 140 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-27-3, “Aesthetic Medicine”, Juliana Bodo, e.a., Neureuter Premium Publishers, 2021, 9e editie, 160 pagina’s.


Gerelateerde artikelen