Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (2)

11 juli 2021

In de brochure over de oogheelkunde zijn onder andere besproken de behandelingen van grijze staar, afwijkingen in gezichtssterkte, de hoornvliestransplantatie, het behandelen van glaucoom, netvliesoperaties, het bestrijden van maculadegeneratie en ooglidchirurgie en nog veel meer. Een geweldige informatiebron om in te zien en om te gebruiken om een kliniek uit te zoeken voor het ondergaan van een medische behandeling of gewenste correctie.

Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (2)

Aesthetic Medicine

De brochure over esthetische correcties of medische ingrepen begint met een inleiding over de noodzaak of de wens voor de zogenoemde schoonheidsoperaties. Is een operatie wel echt noodzakelijk of kan de persoon ook leren omgaan met het gegeven van een “ouderdom” en “verval”? De lezer krijgt in de inleiding een indruk van de mogelijkheden om het zelfbeeld te veranderen, te accepteren en te vervolmaken door het aangaan van een correctie in een lichte of totale vorm.

Deskundigen bespreken de diverse beschikbare behandelingsmethoden in de esthetische chirurgie, zoals correcties aan het gezicht, de ogen, de oren, de neus, de mond en natuurlijk op veel meer plaatsen van het menselijk lichaam. Alle aangegeven operaties zijn duidelijk door de kleurrijke afbeeldingen visueel verklaard. De voorlichting is ook helder over de risico’s bij de ingrepen. Er is ook aandacht voor de vele mogelijkheden van dermatologische behandelingsmethoden en de daarmee in acht te nemen procedures.

De lezers krijgen een beeld in het gebruik van de meest innovatieve ap-paraten en instrumenten voor succesvolle ingrepen. Na alle theorie en praktijksituaties is er weer veel ruimte voor het voorstellen van een reeks geselecteerde klinieken in Duitsland en Zwitserland. Eigenaren en medewerkers vertellen over hun ervaringen, hun opleiding en contacten. Zeer interessant zijn tevens de gegeven informaties, tips en mogelijkheden in de twee andere patientenbrochures Moderne orthopedie en Esthetische tandheelkunde. De orthopedie kent al een lange geschiedenis in vooral het plaatsen van inplantaten in de knie, heup, schouders en ellebogen. Ook deze brochures zijn zeer waardevol.

ISBN 978-3-944583-28-0, “Modern Ophthalmology”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2021, 7e editie, 140 pagina’s.

Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (2) - 2 Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (2) - 3 Innovatieve diagnostieken geven uitstekend resultaat (2) - 4

ISBN 978-3-944583-27-3, “Aesthetic Medicine”, Juliana Bodo, e.a., Neureuter Premium Publishers, 2021, 9e editie, 160 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-26-6, “Aesthetic Dentistry”, Siegfried Marquardt, Neureuter Premium Publishers, 2021, 8e editie, 188 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-29-7, “Modern Orthopaedics”, Thomas Wessinghage, Neureuter Premium Publishers, 2021, 5e editie, 148 pagina’s.

Kijk voor aanvullende informatie over de unieke brochures naar de gegevens op de website www.premiumpraxen.de.


Gerelateerde artikelen