Innovatieve instrumenten in gebruik in de oogheelkunde

9 juli 2018

Het tweetalige (D/E) informatieve boek “Moderne Augenheilkunde” kan gezien worden als een visitekaartje voor Duitse kliniken en praktijken voor oogheelkunde. Deze prachtige en uiterst leerzame publicatie verschijnt elk jaar met een selectie van toonaangevende bedrijven en praktijken op het gebied van de oogheelkunde en geldt als de eerste patiëntenhandleiding met een overzicht van Duitse specialisten, oogartsen, chirurgen en hun bijbehorende praktijken.

Innovatieve instrumenten in gebruik in de oogheelkunde

Moderne Augenheilkunde

De lezers krijgen op compacte wijze een compleet beeld van de praktijk, het ontstaan ervan, de specialisatie van het personeel, de behandelruimten en locatie. Naast het voorstellen van personen, medische en zakelijke aspecten bevatten alle beschrijvingen informatie over diagnostische activiteiten en behandelmethoden. Patiënten kunnen daarmee in alle rust een beeld krijgen van oogheelkundigen in hun werkomgeving en speciale aanbevelingen.

Innovatieve instrumenten in gebruik in de oogheelkunde - 2
Albrecht von Graefe (1828-1870) geldt als een pioneer van de moderne oogheelkunde.

Het eerste gedeelte van deze informatieve brochure is gereserveerd voor een uitleg over het oog en de zorg voor langdurige kwaliteit van ons gezichtsvermogen. Dit gedeelte bevat bovendien informatie en een uitleg over de meest voorkomende oogaandoeningen en oogziekten.

ISBN 978-3-944583-15-0, “Moderne Augenheilkunde”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2018, 132 pagina’s.


Gerelateerde artikelen