Kunsttijdschrift bespreekt kunstwerken van Joan Miró

29 september 2017

In de unieke serie tijdschriften “Das Erbe unserer Welt” verscheen onlangs uitgave “Galerien & Museen” (2017/18) met een aantal artikelen over het leven en werk van de Spaanse surrealistische kunstschilder Joan Miró. Aanleiding voor deze aandacht is een actuele expositie van het werk van Miró in het Max Ernst Museum in Brühl (t/m 28 januari 2018). De artikelen zijn voorzien van een schat aan afbeeldingen van zijn schilderijen, tekeningen, sculpturen en collages.

Kunsttijdschrift bespreekt kunstwerken van Joan Miró

Das Erbe unserer Welt

De andere tekstbijdragen staan ook in het teken van ons historische erfgoed en tevens is er ruim aandacht voor moderne kunst in musea en straatkunst. De speciale uitgave voor Duitse abonnees op het tijdschrift National Geographic bevat tevens informatie over privémuseum Voorlinden in Wassenaar, over de relatie van René Magritte met de stad Charleroi, het Egyptische museum in Turijn en een uitgebreide rapportage over de sculturen van Tony Cragg in het Sculpturenpark Waldfrieden in Wuppertal. Fans van Star Wars vinden in Maison d’Ailleurs in het Zwitserse Yverdon-les-Bains kunst uit het sprookje van het heelal en verre werelden. Een uitmuntend inspirerend tijdschrift. Kijk op www.daserbeunsererwelt.com.

Kunsttijdschrift bespreekt kunstwerken van Joan Miró - 2
In de serie “Das Erbe unserer Welt” verscheen de speciale uitgave Galeriën & Musea 2017/18 met aandacht voor de kunstenaar Joan Miró.


Gerelateerde artikelen