Moderne oogheelkunde als basis voor een optimale zorg

8 augustus 2016

De oogheelkundige zorg staat in veel landen op een hoog niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. Nieuwe technieken en methoden in de oogheelkunde zijn ontwikkeld om daarmee klachten en aantastingen van ons gezichtsvermogen aan te pakken. Personen die oogheelkundige zorg nodig hebben of bijzondere oogoperaties willen laten uitvoeren zullen in de aanloop naar een professionele diagnose voor behandeling zich in het algemeen laten informeren door folders van ooginstituten, oogklinieken, oogplatforms en door informatieve verhalen in tijdschriften, maar vooral ook door de geweldige informatiestroom vanuit het internet.

Moderne oogheelkunde als basis voor een optimale zorg

Modern Ophthalmology

Ook zijn er meerdere speciaal uitgaven beschikbaar met gedetailleerde informatie over de ingrepen en de verwachtingen voor de patiënten. Een uitstekende brochure met duidelijke informatie over een diversiteit aan ingrepen is de tweetalige uitgave “Moderne Augenheilkunde”. Van deze succesvolle publicatie is inmiddels de 2016-editie verschenen met een verzameling van beschrijvingen van uitgekozen oogklinieken en hun specifieke ervaringen en vaardigheden. Alle voorkomende aandoeningen en ingrepen in de oogheelkunde zijn behandeld en zijn voorzien van heldere en kleurrijke afbeeldingen.

Moderne oogheelkunde als basis voor een optimale zorg - 2 Moderne oogheelkunde als basis voor een optimale zorg - 3 Moderne oogheelkunde als basis voor een optimale zorg - 4

Een aanbeveling voor elke oogheelkundige, opticien, optometrist en voor iedereen met interesse in het oog: slechts een klein orgaan met een enorme kracht als verzamelaar van beeldinformaties en een orgaan om telkens te controleren. In de rest van de brochure stellen toonaangevende klinieken zich voor aan de lezer en geven een beeld van hun activiteiten.

ISBN 978-3-944583-08-2, “Modern Ophthalmology”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2016, 92 pagina’s.


Gerelateerde artikelen