Nieuwe operatietechnieken voor een hoge tevredenheid (1)

22 oktober 2020

Een natuurlijk frisse, goede uitstraling - dat is wat we willen. Cosmetische chirurgie is, net als dermatologie, een manier om aan deze wens te voldoen. Tegelijkertijd zijn interventies echter geen wondermiddel, maar veelal een zeer gevoelig en complex onderwerp dat een verantwoordelijke aanpak vereist. Om aan deze eis te blijven voldoen, zijn eersteklas plastisch chirurgen en esthetische dermatologen in Duitsland en Zwitserland samengekomen.

Nieuwe operatietechnieken voor een hoge tevredenheid (1)

Aesthetic Medicine, Aesthetic Dentistry en Modern Orthopaedics.

Het doel van deze exclusieve specialiteit binnen deze medische kwaliteitsalliantie Premium Klinieken & Praktijken is om gezamenlijk en actief te streven naar een natuurlijk schoonheidsideaal door middel van het voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bedrijfsstandaarden. Bijna vier miljoen mensen in Duitsland denken eraan om minstens één keer in hun leven cosmetische chirurgie te ondergaan.

In de 8e editie van de tweetalige informatieve uitgave Esthetische Medische Behandelingen is er een mogelijkheid voor personen met plannen voor een schoonheidsbehandeling of een correctieve medische ingreep zich op de hoogte te laten brengen van de nieuwste beschikbare technieken, systemen en apparatuur om succesvolle ingrepen uit te voeren.

De meest voorkomen behandelingen zijn uitgebreid besproken, vanaf een eerste gesprek tot en met het verloop van de ingrepen en het herstel daarna. Ook is er aandacht voor de risico’s bij bepaalde medische ingrepen. De publicatie geeft een overzicht van dermatologische behandelingsmethoden. Daarna geeft de publicatie een gedetailleerd beeld van twaalf locaties van klinieken en praktijken. Personen kunnen zich dan vooraf een globaal beeld vormen over deze behandellocaties. (Wordt vervolgd).

ISBN 978-3-944583-22-8, “Aesthetic Medicine”, Juliana Bodo, e.a., Neureuter Premium Publishers, 2020, 8e editie, 148 pagina’s.


Gerelateerde artikelen