Nieuwe operatietechnieken voor een hoge tevredenheid (2)

23 oktober 2020

Tandartsen streven ernaar het gebit van hun klanten in een optimale conditie te brengen, zodat ze morgen en overmorgen nog krachtig kunnen bijten. Opgemerkt moet worden dat elke tand een specifieke functie heeft bij het kauwen en spreken. Dit resulteert in zijn zeer specifieke vorm. "Alleen een gezonde tand is een duurzaam mooie tand", zou je als haar motto kunnen verklaren.

Nieuwe operatietechnieken voor een hoge tevredenheid (2)

Aesthetic Medicine, Aesthetic Dentistry en Modern Orthopaedics.

De Premium tandartsen in de esthetische tandheelkunde zijn daarom hoogopgeleid. Ze behandelen ontstoken wortelkanalen om tanden te redden. Ze elimineren parodontitis om het tandvlees gezond te houden. Ze doen vullingen en plaatsen implantaten. Ze zijn bekend met bruggen en kronen. Bovendien weten ze wanneer een rij tanden er harmonieus uitziet of welke kleur van de tanden past bij welke gezichtskleur.

Voor de esthetische tandheelkunde is een mooi gebit de "kers op de taart" die bij elke behandeling hoort. Ook deze voorlichtingsuitgave biedt alle personen die zich willen oriënteren op een gebitsbehandeling alle informatie en wetenswaardigheden over tandverzorging. De moderne chirurgische procedures om heup- , schouder- en kniegewrichten te vervangen door kunstgewrichten zijn een baanbrekende ontwikkeling in de moderne geneeskunde.

Het aanvankelijk gebruikte roestvrij staal heeft plaatsgemaakt voor nieuwe legeringen en het metaal titanium, het gebruikte plastic (polyethyleen) is van hogere kwaliteit en de fabrikanten gebruiken bijna uitsluitend keramisch materiaal. De chirurgische benaderingen zijn voorzichtiger geworden, de incisies kleiner en de revalidatie na de operatie is sneller. De 4e editie van de 2-talige brochure biedt een schat aan gedetailleerde informatie over moderne technieken en behandelcentra.

Nieuwe operatietechnieken voor een hoge tevredenheid (2) - 2

ISBN 978-3-944583-22-8
“Aesthetic Medicine”, Juliana Bodo, e.a., Neureuter Premium Publishers, 2020, 8e editie, 148 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-21-1
“Aesthetic Dentistry”, Siegfried Marquardt, Neureuter Premium Publishers, 2020, 7e editie, 196 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-24-2
“Modern Orthopaedics”, Thomas Wessinghage, Neureuter Premium Publishers, 2020, 4e editie, 148 pagina’s.

Kijk voor aanvullende informatie over de unieke brochures naar de gegevens op de website www.premiumpraxen.de.


Gerelateerde artikelen