Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (1)

16 oktober 2023

Opnieuw zijn onze tijdschriftencollecties weer in ruime mate aangevuld met actuele uitgaven en ontdekten wij in onze stapels een al eerder aangeschafte publicatie met een afbeelding die lijkt op een zogenoemde inktvlek van psycholoog Rorschach. In een grote boekwinkel in Amsterdam werden Numéro Netherlands nr.8 en het blad The World of Interiors aangeschaft.

Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (1)

The Dark Side Of The Moon van Pink Floyd

De titelpagina van Numéro NL bevat een illusionistisch aandoende afbeelding van een verschoven gezicht en het andere blad een afbeelding waarop een door Andy Warhol ontworpen portret van Goethe is te zien. Het tijdschrift lust for life 129 april 2023 laat ons maar weer eens genieten van het licht dat een prisma passeert en direct in een kleurenspectrum uitwaaiert. Daarmee is de platenhoes voor The Dark Side Of The Moon van Pink Floyd wereldberoemd geworden. Er zullen meer bladen volgen!

Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (1) - 2 Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (1) - 3 Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (1) - 4

Het tijdschrift Archis 2-2004 bevat een artikel over bijzondere kunstzinnige land- en stadskaarten met magisch fascinerende ontwerpen. Verrassend en absoluut uniek! Elk tijdschrift met een afbeelding van de wetenschapper, natuurkundige en Nobelprijswinnaar Albert Einstein trekt ons direct aan. Met Focus 28-2023 voegden wij weer een publicatie toe aan de collectie, waarin kunstmatige intelligentie centraal is behandeld en heel actueel overkomt. (Wordt vervolgd).


Gerelateerde artikelen