Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (2)

18 oktober 2023

Voor onze postzegelcollectie met zegels waarop het vergrootglas staat afgebeeld is een exemplaar van de publicatie Polityka 34-2023 gekocht. De titelpagina is te zien in de rubriek Filatelistische aandacht voor de loep. In uitgave Philosophy Now 155 van april-mei 2023 is er onder andere aandacht voor de betekenis van het doorzettingsvermogen van Alan Turing om het geheim van de Enigma uit te vinden en te ontcijferen.

Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (2)

Alan Turing wist het geheim van de Enigma uit te vinden en te ontcijferen.

Ook bevat dit blad informatie over de prestaties van René Descartes. De uitgave Spektrum Psychologie 05-2023 is een aanvulling op onze collectie visuele illusies. Natuurlijk is ook de inhoud ervan interessant om daar kennis van te nemen. Metropolis 3-2023 viel ons op door een bijzonder ontwerp van de titelpagina. Een verrassend magisch beeldpatroon waarin misschien iets herkenbaar is te zien?

Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (2) - 2 Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (2) - 3 Nieuwe tijdschriften voor de OF - Tijdschriftencollecties (2) - 4

Met Postfrisch 3-2023 breiden wij twee postzegelcollecties uit en wel die van de loep en van het oog. De ontwerper van de titelpagina van de VPRO-gids weet telkens weer de lezers te verrassen met prachtige en betekenisvolle voorpagina’s. De redactie van dit periodiek weet ook elke week haar lezers te boeien met leuke verhalen en bruikbare achtergrondartikelen die de actualiteit bespreken en toelichten. Aan de bijzondere hoeveelheid aan tijdschriften voegden wij onlangs met enig speurwerk het tijdschrift Kohtakt 22-2023 toe aan de postzegelcollectie microscopie.


Gerelateerde artikelen