Ogen als vensters van de ziel centraal in tijdschrift BRES

9 januari 2020

Het BRES magazine voor bewustzijn in beweging heeft haar uitgave 318 geheel gewijd aan het oog. Het is een fantastische uitgave geworden die wij direct aanbevelen bij onze lezers. Alle facetten rondom het oog komen aan de orde in de veelheid van interessante en boeiende artikelen. De fysiologische, optische en neurologische aspecten van het oog, het zien en de visuele waarneming zijn op onderhoudende wijze door specialisten behandeld.

Ogen als vensters van de ziel centraal in tijdschrift BRES

BRES # 318 van nov/dec.2019

Ook zijn er inspirerende bijdragen over natuurkundige, oogheelkundige en symbolische betekenissen en verschijnselen van ogen. En natuurlijk heeft de thematische uitgave van BRES aandacht voor lezers met een visuele beperking en mogelijkheden voor blinden om door de activiteiten van Stichting Dedicon te luisteren naar de inhoud.

Ogen als vensters van de ziel centraal in tijdschrift BRES - 2 Ogen als vensters van de ziel centraal in tijdschrift BRES - 3 Ogen als vensters van de ziel centraal in tijdschrift BRES - 4
Postzegels zijn bijzonder geschikt voor een overdracht van informatie en kennis.

In het eerste essay gaat de auteur in op het ‘alziend oog’ vanuit de teksten in Hindoe-geschriften. In het essay ‘Kijken en waarnemen met de ziel’ wordt ingegaan op het verschil tussen zien en waarnemen, optische illusies en het lichtspectrum. De goddelijke waarde van het oog is aangegeven. Optografie en het oog als symbool sluiten dit voortreffelijke nummer van BRES af.

BRES # 318 van nov/dec.2019. Voor meer aanvullende informatie kijk op www.bresmagazine.nl.


Gerelateerde artikelen