Oogheelkundige aandacht en onderzoek noodzakelijk

20 oktober 2020

Het oog is onze poort naar de wereld. Helder kunnen zien geeft ons zekerheid en oriëntatie. Het oog levert elke seconde tien miljoen stukjes informatie uit de omgeving naar onze hersenen. Het is ons belangrijkste zintuig. Maar het oog is niet alleen een sensatie vanuit biologisch oogpunt. Het is ook de spiegel van de ziel: angst en vreugde, verrassing en woede - de blik in de ogen van de tegenovergestelde persoon onthult zijn gevoelens.

Oogheelkundige aandacht en onderzoek noodzakelijk

Modern Ophthalmology

Onze ogen verdienen het dat we goed voor ze zorgen - en hun behandeling in handen geven van specialisten zoals Premium oogheelkundigen. De behandeling van cataract staat nog steeds centraal bij oogchirurgie. Elk jaar voeren de Premium oogartsen in Duitsland en Zwitserland vele duizenden operaties uit. De procedure heeft een geschiedenis van 60 jaar en is een van de veiligste operaties op het menselijk lichaam.

Echografie of de laser vernietigen de troebele lens; dan wordt het materiaal afgezogen en vervangen door een kunstlens. Ook in de nieuwste editie van de publicatie Moderne Oogheelkunde kunnen lezers uitgebreid kennismaken met de moderne innovatieve technieken waarmee oogheelkundigen de operaties aan de ogen realiseren.

In de informatieve brochure en tevens promotieboek van toonaangevende oogheelkundige klinieken en praktijken in Duitsland vindt de lezer zeer interessante informaties en wetenswaardigheden over de nieuwste methoden in de oogheelkunde om succesvolle oogoperaties uit te voeren. De meest gebruikte methoden en systemen zijn uitgebreid besproken in woord en beeld en de lezers krijgen op maat de benodige informatie.

ISBN 978-3-944583-23-5, “Modern Ophthalmology”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2020, 6e editie, 132 pagina’s.


Gerelateerde artikelen