Professionele voorlichting voor beste gezondheidszorg

19 augustus 2019

Uit de serie tweetalige patiëntengidsen voor een professionele gezondheidszorg schreven wij al meerdere malen over de inhoud van de rijk geïllustreerde publicatie Moderne oogheelkunde. In de moderne oogheelkunde worden de modernste optische meetapparaten toegepast in diagnostische onderzoeken en bij vele behandelmethoden. Door de contacten met de uitgever van deze gids en van gidsen met informatie over andere medische onderwerpen beschikken wij ook over de twee gidsen, waarvan de titelpagina’s zijn weergegeven, voor een bespreking in de nieuwsbrief.

Professionele voorlichting voor beste gezondheidszorg

Ästhetische Zahnmedizin en Moderne Orthopädie

Elke gids over het specifieke onderwerp informeert de lezer (de patiënt) over een gedetailleerde benadering van alle nu beschikbare behandelmethoden binnen de tandheelkunde. Met deze informatie is de patiënt snel op de hoogte van problemen en oplossingen en kan daarna in de gids kennismaken met toonaangevende instituten, privékliniken en behandelcentra om een afspraak voor behandeling te maken.

De patiëntengids voor een oriëntatie over de noviteiten en mogelijkheden binnen de moderne orthopedie geeft in een inleiding een compact overzicht uit een periode van 50 jaar toepassingen van de techniek van endoprothese in de moderne gezondheidszorg. Alle technieken en bijzonderheden rondom het gebruik van implantaten in de heup-, knie- en schoudergewrichten zijn uitvoerig behandeld en in beeld gebracht.

Professionele voorlichting voor beste gezondheidszorg - 2 Professionele voorlichting voor beste gezondheidszorg - 3

Meerdere optische beeldtechnieken zijn in gebruik om vooraf de diagnostische onderzoeken mogelijk te maken en om na de medische ingrepen het geheel te controleren. De lezer maakt bovendien kennis met meerdere beschikbare implantaten. Op uitgebreide wijze stellen leidinggevenden en medewerkers van kliniken zich voor.

ISBN 978-3-944583-17-4, “Ästhetische Zahnmedizin”, Thomas Neureuter, Neureuter Premium Publishers, 2019, 187 pagina’s.

ISBN 978-3-944583-20-4, “Moderne Orthopädie”, Thomas Neureuter, Neureuter Premium Publishers, 2019, 171 pagina’s.