Sterke groei in de collecties van Optische Fenomenen

4 december 2019

Alleen door een voortdurende alertheid is het mogelijk om een verzameling in stand te houden en te laten groeien. Veel geluk, geduld en een flinke inspanning liggen ten grondslag aan een groei van bijvoorbeeld onze OF Tijdschriften Collecties. In deze collecties verzamelen wij tijdschriften met covers waarop één van de door ons gekozen thema’s voorkomt. Bij ons bezoek aan de internationale vakbeurs voor kunststoffen K 2019 in Düsseldorf was er tijd over voor een uitgebreid bezoek in super grote winkels met veel tijdschriften.

Sterke groei in de collecties van Optische Fenomenen

Tijdschrift MINT heeft aandacht voor Vertigo.

De winst is een zestal publicaties voor drie collecties: Wetenschappers, Holografie en Optische Illusies. Rondom de festiviteiten ter gelegenheid van Leonardo’s 500e sterfdag zijn er wereldwijd een zeer groot aantal publicaties verschenen met artikelen over zijn leven en werk. Wij hebben weer twee extra uitgaven kunnen toevoegen. Door de variaties in de respectievelijk inhouden is er tevens interessante informatie over andere personen beschikbaar.

Sterke groei in de collecties van Optische Fenomenen - 2 Sterke groei in de collecties van Optische Fenomenen - 3 Sterke groei in de collecties van Optische Fenomenen - 4
Een gevarieerde aanwinst van tijdschriften voor de OF Tijdschriften Collecties.

Regelmatig staat er weer een portret van Einstein op een cover. Optische illusies komen tevens regelmatig voor op de covers van opinietijdschriften. Op MINT staat het embleem van een bekende uitgever van een bekend platenlabel. De publicatie Elephant bevat een benaming in een holografische folie.