Tekenlessen om zelf optische illusies snel te leren tekenen

30 december 2022

De auteur van het teken- en instructieboek “Optische Täuschungen und 3D Zeichnen leicht gemacht” heeft zich voor zijn idee om dit leerboek samen te stellen laten inspireren door de fascinerende constructies van grafisch kunstenaar Maurits Cornelis Escher (1898-1972). De beschrijvingen in zijn boek biedt elke beginner en zelfs professionele tekenaars stap voor stap de magie van het realiseren van eenvoudige en ingewikkelde tekeningen en constructies dichterbij.

Tekenlessen om zelf optische illusies snel te leren tekenen

Optische Täuschungen und 3D Zeichnen leicht gemacht

Geweldige optische illusies en indrukwekkende 3D-tekeningen zijn nu op eenvoudige wijze te tekenen. In dit boek leert de lezer met vreugde en snel succes de tekeningervaring van verbluffende 3D-illusies en visuele illusies. Ongeacht of u nu een student, een beginner of een doorgewinterde illustrator bent, met dit boek kan iedereen zich verbeteren op een eigen niveau en snelheid, om met de tekeningen te imponeren.

Het boek geeft voorbeelden als optische illusies, onmogelijke figuren, geometrische figuren, 3D-objecten, -vlakverdelingen, -cijfers en -letters. Zelfs het tekenen van mens en dier is eenvoudiger dankzij de tekeninstructies. Bij de auteur staan plezier en afwisseling altijd voorop. Of je nu een kubus of een wolkenkrabber van dertig verdiepingen wilt tekenen, je leert hoe je verschillende tekentechnieken kunt gebruiken om echte 3D-meesterwerken te creëren. Daarvoor heb je maar één boek nodig om 3D-tekenen te leren en te verbeteren en dat kan met dit uitstekende veelzijdige en creatieve leerboek!

ISBN 978-3-96890-119-0, “Optische Täuschungen und 3D Zeichnen leicht gemacht”, Andreas M. Modzelewski, BrainBook Verlag, 2022, 162 pagina’s, € 19,99.


Gerelateerde artikelen