Tijdschriften beschrijven op heldere wijze onderwerpen

7 augustus 2018

Elke maand voegen wij weer tijdschriften toe aan onze OF-thematische tijdschriften collecties. Het speuren naar uitbreidingen voor deze collecties vraagt veel geduld en veel bezoeken aan verkopers van publicaties. Telkens is er een glimlach bij het zien van een ontbrekende uitgave. Helaas zijn wij niet in staat om alle tijdschriftenverkopers te bezoeken, daarom wordt er tevens gezocht op internet en met succes. Voor deze maand hebben wij onderstaande tijdschriften geselecteerd uit alle aanwinsten.

Tijdschriften beschrijven op heldere wijze onderwerpen

FHM 500 met een holografische titelzijde

Op de titelzijde van het promotie- en regionaaltijdschrift himmelblau mei-juni 2018 laat een oogheelkundig bedrijf zien waar zij voor staan. In het blad staat een artikel over de activiteiten van de kliniek. De NewScientist juli-augustus 2018 heeft in een speciaal dossier aandacht voor de vraag “Wat is tijd?” Om aandacht te trekken heeft de ontwerper van de titelpagina een variant van het bekende Escher-plaatje getekend. De tijd bij deze vier personen speelt een oneindige rol.

Tijdschriften beschrijven op heldere wijze onderwerpen - 2 Tijdschriften beschrijven op heldere wijze onderwerpen - 3 Tijdschriften beschrijven op heldere wijze onderwerpen - 4

De Glamour van juli 2018 en de FHM 500 van 2018 hebben een titelzijde met holografisch materiaal. Op Lunapark21 42-2018 zien wij in een vlekkenpatroon de optische illusie van een bekend gezicht. Op “1000 Krosswordow” werden wij geprikkeld door de 3D-kat. In het blad staan alleen puzzels.