Tijdschriften goed geschikt voor overdracht van kennis

29 september 2022

Door tijdschriften is het mogelijk om actuele feiten en gebeurtenissen compact en informatief snel door te geven aan lezers. Het geeft liefhebbers van bepaalde onderwerpen of thema’s een mogelijkheid om op eenvoudige wijze kennis te vergaren. In het algemeen is een bezoek aan de tijdschriften schappen in winkels, kiosken en bij andere verkopers van tijdschriften wel noodzakelijk. Tijdens bezoeken aan musea komen wij regelmatig leuke uitgaven tegen, die aansluiten op onze interesses.

Tijdschriften goed geschikt voor overdracht van kennis

Tijdschriften geven info over actuele feiten en gebeurtenissen.

Geschiedenis Magazine brengt onder andere een artikel over het leven en werk van Antoni van Leeuwenhoek. Mon Quotidien beschrijft het werk van interessante uitvinders en ontdekkers uit wetenschap, techniek en geneeskunde. Science et Avenir bevat een fors artikel over het moment dat ons brein ons in de steek laat bij het aanschouwen van optische illusies. De publicatie Zilver schrijft over een groot project met wiskunstige objecten van Rinus Roelofs, die staan langs de Doorbraak.

Tijdschriften goed geschikt voor overdracht van kennis - 2 Tijdschriften goed geschikt voor overdracht van kennis - 3 Tijdschriften goed geschikt voor overdracht van kennis - 4


Gerelateerde artikelen