Uitgebreide voorlichting over ons lichaam in Körperwelten

27 augustus 2021

Ooit was er veel te doen bij de eerste presentaties van het menselijk lichaam in de expositie Körperwelten. Inmiddels heeft het baanbrekende werk van Gunther von Hagens en zijn zakelijke partner Angelina Whalley het concept van deze educatieve expositie uitgebouwd tot een gewaardeerd publieksevenement en kan ook rekenen op erkenningen uit de medische wereld door het open karakter van de doelstelling van de initiatiefnemers.

Uitgebreide voorlichting over ons lichaam in Körperwelten

Körperwelten in Mülheim technikum

Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen bezoekers de menselijke figuren en organen van dichtbij en in alle mogelijke details kunnen bestuderen om er veel van te leren. Door de aanhoudende belangstelling van bezoekers bij de expositie in Mülheim an der Ruhr heeft de organisator de presentatie met enkele maanden kunnen verlengen. Gelijktijdig vindt in hetzelfde gebouwencomplex, met ruim voldoende parkeermogelijkheden, de bekende expositie The Terracotta Army plaats. Kijk op de websites voor de juiste openingstijden en de covid-19-regels.

Uitgebreide voorlichting over ons lichaam in Körperwelten - 2 Uitgebreide voorlichting over ons lichaam in Körperwelten - 3
Körperwelten is er t/m 21 november 2021. Het Terrakotta leger is er t/m 10 oktober 2021.

Körperwelten in Mülheim technikum, Ulmenallee 14-16, D-45478 Mülheim an der Ruhr.


Gerelateerde artikelen