Unieke EXPLORA Museum ook als 24/7 online-museum

25 december 2020

Het Explora Museum in Frankfurt / Main is na 22 succesvolle jaren onder de uiterst actieve leiding van Gerhard O. Stief, met bijzondere assistentie van Ines Martini, helaas gestopt met de fysieke activiteiten. Het succesteam beschikte gelukkig over een tweede vestiging van het concept van dit museum voor optische illusies en driedimensionale beeldtechnieken en wel in het Duitse stadje Dinkelsbühl, een authentiek vestingstadje aan de Romantische stedenroute.

Unieke EXPLORA Museum ook als 24/7 online-museum

www.exploranext.com.

Het 3D-Museum Explora heeft een schat aan kunstwerken, objecten en apparaten, die op een actieve wijze bezoekers laat genieten van het wonder van zien en waarnemen, het fenomeen van visueel en optisch bedrog en alle bekende 3D-beeld- en registratietechnieken.

Unieke EXPLORA Museum ook als 24/7 online-museum - 2 Unieke EXPLORA Museum ook als 24/7 online-museum - 3
Gerhard O. Stief draagt de twee Goethe-figuren over aan de redacteur van Optische Fenomenen.

Een bezoek aan de locatie in Dinkelsbühl is zeer aan te bevelen voor liefhebbers en geïnteresseerden in het magische wonder van waarnemen. Volgens een recent ontvangen persbericht start Explora Museum binnenkort met het eerste unieke interactieve online-museum in de wereld, voor alle fans van visuele en optische illusies en 3D-beelden. Kijk voor actuele info op www.exploranext.com.