Verrassend kaartspel geeft liefhebbers kleurenpracht

22 december 2018

Met het onlangs geïntroduceerde kleurrijke kaartspel “Illusion” kunnen liefhebbers van het visuele spel met kleuren genieten door de sfeer van het kaartspel en de spanning om te winnen van de tegenstanders. Door het aanbrengen van ingewikkelde en zeer gevarieerde kleurenpatronen is het de ontwerper gelukt een aantrekkelijke kaartset van 98 speelkaarten te ontwerpen.

Verrassend kaartspel geeft liefhebbers kleurenpracht

Illusion

Bij deze set behoren 12 kaarten met gekleurde pijl, die als basis dienen voor het begin van het spel. Er wordt vooraf een kleur gekozen waarmee het spel begint en elke speler zoekt uit zijn stapeltje kaarten een kaart die past in het rijtje op de tafel. Het percentage van de gekozen speelkleur op de te kiezen kaart moet dan tekens hoger zijn.

Verrassend kaartspel geeft liefhebbers kleurenpracht - 2 Verrassend kaartspel geeft liefhebbers kleurenpracht - 3

Het spel lijkt ingewikkeld, maar het meest ingewikkelde is wel het inschatten van het aandeel van een bepaalde kleur in het willekeurig gekozen patroon. Er wordt gespeeld met vier kleuren. Het spel heeft een sterk illusionistische effect bij het kijken naar de patronen en het dan inschatten van het aandeel van een bepaalde kleur. Het doosje bevat uitgebreide spelregels.

EAN 401-4268-8064-3, “Illusion”, Wolfgang Warsch, Nürnberger-Spielkarten-Verlag, 2018, 110 speelkaarten + gebruiksaanwijzing.


Gerelateerde artikelen