Weekend van de wetenschap

28 augustus 2023

Noteer 7 & 8 oktober 2023 alvast in uw agenda voor het landelijk evenement van het “Weekend van de Wetenschap”. Tijdens het weekend kan je overal in Nederland een kijkje nemen achter de schermen van de wetenschap en technologie. Het programma wordt op 27 september 2023 bekend gemaakt, maar beleef nu alvast, vanuit uw luie stoel, wat de deelnemers doen en maak online kennis met de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Weekend van de wetenschap

Kijk mee in de wondere wereld van wetenschap en techniek.

Het wetenschapsfestival voor jong en oud biedt mogelijkheden om wetenschappers in hun werkomgeving te ontmoeten, doe proefjes en krijg ook een uniek kijkje in de toekomst. Het wordt weer een weekend waarin organisaties en instellingen in de wetenschap en techniek hun deuren open houden. Wetenschap is overal en altijd om ons heen, soms zonder dat we het weten.

Weekend van de wetenschap - 2

Het vormt de basis van onze technologie, de geneeskunde en nieuwe ontwikkelingen. Maar wat weten we eigenlijk over de wetenschap achter ons dagelijks leven? Tijdens “Weekend van de Wetenschap” is iedereen welkom op honderden locaties om antwoorden te vinden op vele vragen en worden bezoekers meegenomen op een boeiende reis door de wetenschap. Kijk op www.weekendvandewetenschap.nl.


Gerelateerde artikelen