WOM-Museum voor illusies biedt een interactief verblijf (2)

17 november 2023

De groene vlakken en het moderne aangelegde park bieden ruimte voor ontspanning en vrijetijdsactiviteiten. Tour & Taxis wordt tevens een vooruitstrevende participatieve wijk met woningen, kantoren en handelsbedrijven. De historische stationshallen van de Gare Maritime zijn terecht omgevormd tot een overdekte stad met potentie voor cultuur en handel.

WOM-Museum voor illusies biedt een interactief verblijf (2)

WOM in Tour & Taxis Brussel

WOM - World of Mind heeft in het supergrote complex aan gebouwen en buitenruimten een goed bereikbare en zichtbare locatie voor meeslepende en interactieve exposities gevonden. Het thema optische en visuele illusies staat borg voor een uitdagende ontdekkingsreis langs en door ruim 120 hersenkrakende illusies in kleurrijke permanent ingerichte ruimten.

WOM-Museum voor illusies biedt een interactief verblijf (2) - 2 WOM-Museum voor illusies biedt een interactief verblijf (2) - 3
Een kijkje in de uitgebreide museumwinkel waar bezoekers voor of na een uitgebreid bezoek vele boekjes, brochures, spelletjes, objecten en leuke herinneringen vinden en kunnen kopen.

Wij brachten een bezoek aan het museum en waren direct enthousiast over de entree met een goed gesorteerde museumwinkel. Voor de uitgebreide OF-boekencollecties kochten wij een aantal Franstalige boekjes met en over optische illusies. Op de balie ontdekten wij een viertal educatieve brochures voor kinderen in de leeftijdcategorie 6-12 jaar en voor jongeren. Vanwege het tweetalige Brussel zijn er vanzelfsprekend twee edities verschenen. Vanwege de verzorgde uitvoering tonen wij de titel-pagina’s van deze vier boekjes.

WOM in Tour & Taxis Brussel, Tour & Taxis, shed 4bis, Picardstraat 13 of Havenlaan 86 c, B-1000 Brussel, www.worldofmind.be.