Diversiteit aan tijdschriften in OF-tijdschriftencollecties

15 maart 2019

Het tijdschrift Max Planck Forschung is opgenomen in de OF-collectie Optische Illusies door de trompe l’oeil tekening op de titelzijde. Het tijdschrift bericht over de voortgang in techniek, onderzoek, wetenschap en gezondheid. Het thema voor deze uitgave is Europa met accenten over de politiek, economie en verwachtingen.

Diversiteit aan tijdschriften in OF-tijdschriftencollecties

LP-album The Dark Side Of The Moon

Het korte bezoek dat wij brachten aan de stad Newcastle leverde sowieso een exemplaar van het tijdschrift PJ Masks op. Dankzij de meegeleverde speciale 3D anaglyfenbril krijgen de verschillende 3D plaatjes extra beelddimensies. Met het rode filter kunnen ook verborgen boodschappen gelezen worden. Een tijdschrift voor actieve jongeren en voor verzamelaars van 3D.

Diversiteit aan tijdschriften in OF-tijdschriftencollecties - 2 Diversiteit aan tijdschriften in OF-tijdschriftencollecties - 3 Diversiteit aan tijdschriften in OF-tijdschriftencollecties - 4

Ons bezoek aan de didacta 2019 in Keulen leverde ondermeer een exemplaar op van de uitgave Schule heute. Bij dit tijdschrift maakten we kennis met het gebruik van een onmogelijke driehoek op de titelzijde, waardoor we deze uitgave toevoegen aan de OF-Tijdschriftencollectie Optische Illusies.

In de Mojo The Collectors’ Series verscheen een rijk geïllustreerde biografie over de popgroep Pink Floyd. Editie 1 beschrijft de periode 1965-1973. Editie 2 is vanaf 4 april 2019 beschikbaar bij uw tijdschriften leverancier. Zowel op de kartonnen verpakking als op het tijdschrift is het ontwerp voor hun succesvolste LP-album The Dark Side Of The Moon (uit 1973) in één van de vele variaties afgebeeld. Voor de verzameling in de OF-Tijdschriftencollectie Licht een mooie aanvulling.


Gerelateerde artikelen