Een tijdschrift geeft nieuws, feiten en informatie op maat (1)

11 juni 2022

Het kunsttijdschrift van april 2022 van het veilinghuis Dorotheum in Wenen bevat de aankondigingen en resultaten van kunstveilingen. Ook zijn er achtergrond artikelen over de te veilen stukken, zoals de toelichtingen op portretten en polaroidfoto’s van Andy Warhol en informatie over een te veilen VW-kever in cabrio-uitvoering. Op de nieuwste uitgave van bpb:magazin maart 2022 vinden we een voorbeeld van een spel van tekst en optische vervorming en in het tijdschrift geven de samenstellers weer informatie over politieke situaties.

Een tijdschrift geeft nieuws, feiten en informatie op maat (1)

Tijdschriften zorgen voor informatie overdracht.

Het tijdschrift EuroTimes verschijnt 10x per jaar en brengt nieuws en informatie uit de wereld van de oogheelkunde. Elke uitgave is een bron van inspiratie en bevat de titelpagina een fascinerend oogheelkundig gerelateerd thematisch beeldontwerp. Het tijdschrift wordt uitgegeven door ESCRS.

Een tijdschrift geeft nieuws, feiten en informatie op maat (1) - 2 Een tijdschrift geeft nieuws, feiten en informatie op maat (1) - 3 Een tijdschrift geeft nieuws, feiten en informatie op maat (1) - 4

Liefhebbers van zien en waarnemen en de fenomenen optische illusies en optisch bedrog kunnen door aanbiedingen op diverse boekenwebsites voor een klein prijsje boeken en tijdschriften aanschaffen, die normaler wijze niet meer nieuw beschikbaar zijn. Zo kochten wij GEO Wissen uit september 1997 voor onze OF-Tijdschriftencollectie, waarin op begrijpbare wijze vele aspecten over onze zintuigen en met name onze visuele waarneming helder en uitgebreid zijn behandeld. Een zeer waardevol tijdschrift voor liefhebbers van zien. (Wordt vervolgd).


Gerelateerde artikelen