Zeer forse orgaanmodellen voor educatie & voorlichting

19 maart 2021

De kleurige en gedetailleerde begaanbare orgaanmodellen van de Duitse onderneming Organmodelle uit Erfurt geven de anatomische structuur van onze organen op een perfecte wijze weer. Ze informeren ons over talrijke ziektebeelden, tonen stadia van veel voorkomende ziektevormen, van goedaardige en kwaadaardige veranderingen, de gevolgen en invloeden ervan op de gezondheid en mogelijk ook op het voorkomen van bepaalde vormen van ziekten.

Zeer forse orgaanmodellen voor educatie & voorlichting

Begaanbare orgaanmodellen geven informatie.

Door complexe structuren in het menselijk lichaam te visualiseren, krijgen de betrokkenen en geïnteresseerden op een duidelijke manier basiskennis overgebracht met behulp van het gekozen model. Op de website van de onderneming is uitgebreide informatie beschikbaar met hulp van foto’s van de modellen en de daarbij behorende uitgebreide toelichtingen. Door op het gewenste orgaanmodel te klikken, krijgen de kijkers alles te zien en te weten over het orgaan.

Zeer forse orgaanmodellen voor educatie & voorlichting - 2 Zeer forse orgaanmodellen voor educatie & voorlichting - 3 Zeer forse orgaanmodellen voor educatie & voorlichting - 4
Voorbeelden uit de beschikbare orgaanmodellen. Voor aanvullende info www.organmodelle.de.

Geïnteresseerden kunnen nu al beschikken over tientallen gemaakte modellen. Meerdere begaanbare modellen zijn soms wel meer dan 2,30 meter breed en hoog. Zowel aan de buitenzijde als in het inwendige is alles natuurgetrouw ontworpen en gebouwd. De modellen zijn te huur en te koop en kunnen ook naar wens van de besteller op maat worden gemaakt.

Het coronavirus bepaalt nog steeds ons dagelijks leven, helaas op veel manieren. Nu infecties beginnen af te nemen en vaccinaties beginnen, kunnen we er allemaal van verzekerd zijn dat deze moeilijke tijd eindelijk voorbij zal gaan. Het verlangde licht aan het eind van de tunnel is binnen handbereik. Uit angst om het coronavirus op te lopen en Covid-19 te ontwikkelen, hebben mensen in de afgelopen maanden ziekenhuizen vermeden. Blijf gezond! Het programma bevat ook een virusmodel.


Gerelateerde artikelen